Απίθανη προσφορά από την Cosmote: Μην την χάσετε

Cosmote: H Cosmote λανσάρει σήμερα το ολοκαίνουργιο Cosmote Neo, ένα ψηφιακό προϊόν στο οποίο τα πάντα γίνονται με τη χρήση smartphone συσκευής και χαρίζει 100GB! Δείτε στο xristika.gr πώς θα πάρετε τη σούπερ προσφορά…

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το insomnia.gr, οι χρήστες θα μπορούν μέσω του Mycosmote app να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα Cosmote Neo ή να μετατρέψουν το πρόγραμμα συμβολαίου και καρτοκινητής που διαθέτουν, ενώ για τους χρήστες eSIM η διαδικασία θα είναι ακόμη πιο εύκολη.

Στην ουσία αποτελεί μια υπηρεσία η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα καρτοκινητής και συμβολαίου, δεν έχει χρονικές δεσμεύσεις, ο συνδρομητής μπορεί να το διακόψει όποτε θέλει χωρίς ποινή και παρέχει πολλά λεπτά ομιλίας και GB.

Μένει να φανεί τι ακριβώς εννοούν πολλά λεπτά ομιλίας και GB και θα το δούμε όταν λανσάρουν επίσημα την υπηρεσία. Η Cosmote παρέχει 100GB εντελώς δωρεάν σε όποιον πραγματοποιήσει εγγραφή σε κάποιο πρόγραμμα Neo.

Cosmote: Τι είναι το Neo

H COSMOTE ξεκινάει την εμπορική διάθεση του “COSMOTE Neo”, της πρώτης εξ ολοκλήρου digital κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, που αλλάζει τα δεδομένα.
Εσωτερική έρευνα COSMOTE: Ανάγκη για περισσότερα data, μεγαλύτερη ευελιξία, χωρίς δεσμεύσεις
Περισσότερα data, μεγαλύτερη ευελιξία, σιγουριά και απλότητα, χωρίς δεσμεύσεις και υψηλές χρεώσεις ζητούν οι πελάτες κινητής σήμερα, σύμφωνα με εσωτερική, ποιοτική έρευνα που «έτρεξε» η COSMOTE σε συνεργασία με την εταιρεία IPSOS.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο σύγχρονος καταναλωτής, έχει μάθει να ζει σε έναν ψηφιακό κόσμο, όπου όλα γίνονται μέσα από το κινητό γρήγορα, εύκολα και ψηφιακά. Θέλει να είναι «always connected» με υψηλές ταχύτητες και χωρίς περιορισμούς. Θέλει να νιώθει την ασφάλεια ότι δεν θα ξεμείνει από data ή χρόνο ομιλίας, έχοντας ταυτόχρονα την ευελιξία να επιλέγει κάθε μήνα το πλάνο του, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Και όλα αυτά στη λογική του value for money, απολαμβάνοντας ποιοτικές υπηρεσίες που αξίζουν τα χρήματά του, χωρίς επιπλέον κόστη και δεσμεύσεις.

Αυτές ακριβώς τις ανάγκες έρχεται να καλύψει το COSMOTE Νeo, η νέα «digital κινητή», όπου όλα γίνονται ψηφιακά, χωρίς δεσμεύσεις, με απόλυτη ελευθερία και ευελιξία. Τα χαρακτηριστικά του COSMOTE Neo είναι:

  • 100% ψηφιακό, καθώς από την ενεργοποίηση, την επιλογή του πλάνου, την ταυτοποίηση του συνδρομητή, τη διαχείριση, την πληρωμή μέχρι και την εξυπηρέτηση, όλα ξεκινούν και ολοκληρώνονται digitally, μέσω του My COSMOTE App.
  • Aδέσμευτο, γιατί μπορεί να διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
  • Ευέλικτο, καθώς δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να αλλάζει κάθε μήνα το πλάνο του, ανάλογα με τις ανάγκες του (περισσότερα data, περισσότερα λεπτά ομιλίας, κ.ά).
  • Απλό, γιατί προσφέρει μόλις 4 συνδυασμούς GB και χρόνου ομιλίας και επιλογή extra πακέτων για μεγαλύτερη ευελιξία.
  • Data oriented, καθώς προσφέρει πακέτα με εμπλουτισμένους όγκους δεδομένων.

Το COSMOTE Neo απευθύνεται σε όσους χρειάζονται στη ζωή τους ευελιξία και απλότητα. Έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων που ανήκουν στην «digital savvy» γενιά. Νιώθουν άνετα στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και ξέρουν να κάνουν τα πάντα από το κινητό τους. Χρειάζεται να είναι συνέχεια online, γι΄ αυτό και χρειάζονται πολλά data. Ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 25-35, έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους κι έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται στο εργασιακό περιβάλλον. Είναι άνθρωποι δυναμικοί, που η ζωή τους αλλάζει γρήγορα και θέλουν να προσαρμόζουν και τα προϊόντα τους το ίδιο γρήγορα. Είναι ανεξάρτητοι οικονομικά, αλλά δεν μπορούν να ξοδεύουν πολλά για τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες. Γι’ αυτό και θέλουν να έχουν έλεγχο στον λογαριασμό τους, αλλά χωρίς δεσμεύσεις και συνδρομές.

Δημιουργία πλάνου & extra πακέτα

Για τη διαμόρφωση του μηνιαίου πλάνου του, ο συνδρομητής COSMOTE Neo έχει στη διάθεσή του 4 απλούς συνδυασμούς, που περιλαμβάνουν είτε 400’ χρόνο ομιλίας είτε 700’ χρόνο ομιλίας συνδυασμένα με 5 GB ή 10 GB. Η τιμή ενός συνδυασμού κυμαίνεται από 20-30€ /μήνα, ανάλογα με την επιλογή που κάνει ο κάθε χρήστης.
Παράλληλα, διατίθενται επιπλέον πακέτα, που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν μόνοι τους, οποτεδήποτε θέλουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους σε GB, λεπτά ομιλίας και SMS.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν με μόλις 5 ευρώ ανά επιλογή:

  • 2 GB
  • 200’ προς όλους
  • 300 SMS
  • 5 GB για Music & Video
  • 5 GB για Social Media & Chat

Εμπορική διάθεση και ενεργοποίηση

To COSMOTE Neo είναι η πρώτη και μοναδική επιλογή κινητής που όλα γίνονται digitally, μέσω του My COSMOTE App. Για τους ενδιαφερόμενους πελάτες, η ενεργοποίηση του COSMOTE Neo γίνεται αποκλειστικά μέσα από την εφαρμογή, την οποία μπορούν να κατεβάσουν μέσω Google Play και App Store.
Το My COSMOTE App σήμερα

Με τους συνδρομητές που χρησιμοποιούν σήμερα τις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP να έχουν φτάσει τα 3,4 εκατ., τα δύο apps είναι σταθερά μέσα στις δημοφιλέστερες επιλογές στο App Store , Google Play και App Gallery. Η τάση είναι συνεχώς αυξητική, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν τις δύο εφαρμογές για τις συναλλαγές τους με την COSMOTE.

COSMOTE: Κορυφαία εμπειρία Mobile Internet στο μεγαλύτερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα
O Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα. Με περίπου €5 δισ. επενδύσεις την περασμένη δεκαετία και με επενδυτικό πλάνο ύψους €2 δισ. για την τρέχουσα τετραετία, δημιουργεί τις υποδομές για την Κοινωνία των Gigabit, το COSMOTE Giga Speed Network.

Χάρη σε αυτές τις επενδύσεις, η COSMOTE έφερε πρώτη στην Ελλάδα το 5G. Το COSMOTE 5G είναι σήμερα το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα με πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη που έχει ήδη ξεπεράσει το 50%, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η κάλυψη έχει ήδη φθάσει στο 97% και 90% αντίστοιχα. Οι μέγιστες ταχύτητες του COSMOTE 5G ξεπερνούν το 1Gbps σε συγκεκριμένες περιοχές. Το δίκτυο συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά, με νέο στόχο το 60% πανελλαδικής πληθυσμιακής κάλυψης, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Όλοι οι συνδρομητές COSMOTE, ιδιώτες κι επιχειρήσεις, διαθέτοντας 5G συσκευή, πιστοποιημένη στο δίκτυο COSMOTE, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE 5G, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση κι ανεξαρτήτως προγράμματος (συμβόλαιο, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή).

Το δίκτυο 4G της COSMOTE έχει φτάσει σήμερα να έχει πληθυσμιακή κάλυψη 99%, γεωγραφική κάλυψη 93% και θαλάσσια κάλυψη 98%. Μόνο την τελευταία τριετία, η COSMOTE αύξησε τη χωρητικότητα του 4G δικτύου της κατά 100%, γεγονός που έχει επιτρέψει τον τετραπλασιασμό της κίνησης δεδομένων στη χώρα μας.

Το Β’ τρίμηνο του 2021, η COSMOTE παρείχε στην Ελλάδα υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας συνολικά σε 7 εκατ. πελάτες.