περιπολικο

Μία γυναίκα αλβανικής καταγωγής τραυματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης, έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο σπίτι όπου διαμένει, στην οδό Αγίας Παρασκευής 34, στο Χαϊδάρι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως το περιστατικό συνδέεται με ενδοοικογενειακούς λόγους..

Ενώ η Αστυνομία ανέφερε αρχικά πως η 30χρονη πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι της από δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έπειτα επεσήμανε πως οι πυροβολισμοί «έπεσαν» μέσα στην οικία και η γυναίκα βγήκε αιμόφυρτη στο δρόμο.

Στην σπίτι όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί διέμενε η 30χρονη και ο σύντροφος της, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης χωρίς, όμως, να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Οι άνδρες της Αστυνομίας κατά τις πρώτες έρευνες εντόπισαν ίχνη πάλης μέσα στο σπίτι και αναζητούν το σύζυγό της, αλλά και συγγενικά της πρόσωπα.

Χαϊδάρι: Σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνωμένη η τραυματίας

Το θύμα φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στην κάτω γνάθο της και νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Πειραιά «Τζάνειο».

Η σοβαρά τραυματίας αναμένεται, μάλιστα, να διακομισθεί άμεσα στο Γενικό Κρατικό Αθήνας, προκειμένου να υποβληθεί σε εκτίμηση από τους γναθοχειρουργούς του ιδρύματος.