Αυτός είναι ο κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα

Επιχειρήσεις: Τεράστια εξέλιξη, ιδανικές συνθήκες για τους εργαζόμενους και υψηλές αμοιβές στους εργαζόμενους. Η BAT HELLAS αναδεικνύεται σε κορυφαίο εργοδότη στην Ελλάδα δείχνοντας το δρόμο και σε άλλες επιχειρήσεις. Όλες οι λεπτομέρειες στο xristika.gr.

Τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη 2022» έλαβε η BAT Hellas, μέλος ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς.

Η διάκριση ήρθε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό «Top Employer Institute» και αφορά τις καινοτόμες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει, παράλληλα με την αδιάλειπτη ενίσχυση του τομέα της απασχόλησης στην Ελλάδα.

Με συνεχείς επενδύσεις στον τομέα της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης των ανθρώπων της, η εταιρεία φροντίζει να προσφέρει εξαιρετικές επαγγελματικές προοπτικές εξέλιξης. Είναι ενδεικτικό ότι τα τελευταία δύο χρόνια, παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας, το 53% των εργαζομένων που απασχολούνται σε προγράμματα πρακτικής άσκησης απορροφήθηκαν σε μόνιμες θέσεις, ενώ το 26% νέων στελεχών της εταιρείας πήρε προαγωγή.

Παράλληλα, η ΒΑΤ Hellas διαθέτει ποσοστό γυναικών που βρίσκονται σε διευθυντικές θέσεις στα επίπεδα του 60%.

Η εταιρεία στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι συνεχίζει να προσφέρει στους ανθρώπους της και σημαντικές παροχές, εμπλουτίζοντας διαρκώς τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει στον τομέα αυτό.

Πρόσφατα, η BAT Hellas ξεκίνησε ένα καινοτόμο πρόγραμμα υπηρεσιών παιδικής μέριμνας για τα μικρής ηλικίας παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας, ανεξάρτητα από τον ρόλο τους και το αντικείμενο της εργασίας τους.

Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη και ενισχύεται συνεχώς πλάνο σημαντικών επενδύσεων της ΒΑΤ στην Ελλάδα που περιλαμβάνει την ενίσχυση της απασχόλησης με σημαντικό αριθμό νέων θέσεων εργασίας και επενδύσεις στη χώρα, οι οποίες συνδέονται με τον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας που το προϊόν θέρμανσης καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vuse φέρνουν στην ελληνική αγορά.

Για την ΒΑΤ Hellas αυτή η διάκριση αποτελεί τη 19η βράβευση που λαμβάνει τα τελευταία χρόνια για το εργασιακό περιβάλλον και τις πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει, ενισχύοντας στην πράξη τον σκοπό της ΒΑΤ να δημιουργεί μέσα από την την επιχειρηματική δραστηριότητά της ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow) για τους ενήλικες καταναλωτές, για την κοινωνία και για τους ανθρώπους της εταιρείας.

Στην Ελλάδα, η BAT Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία έχει επιλέξει την Ελλάδα για ένα σημαντικό επενδυτικό πλάνο με άξονα την υψηλή τεχνολογία του προϊόντος θέρμανσης καπνού glo και του προϊόντος ατμίσματος Vuse.

Ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί από το 1902, απασχολεί περισσότερους από 53.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 αγορές. Η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως περιφερειακό κέντρο και για το Ισραήλ, την Κύπρο και την Μάλτα.

Επιχειρήσεις: Δείτε τι πρόσφερε ο Καρέλιας στους εργαζόμενους

Ο Καρέλιας “χρύσωσε” τους εργαζόμενους για άλλη μια χρονιά!

Στο πακέτο παροχών περιλαμβάνεται η ενίσχυση για αγορές αγαθών και βοήθημα για παιδιά που σπουδάζουν.

Στα 4 εκ. το συνολικό ποσό, μαζί με τις δωρές σε ιδρύματα.

«Σε μία περίοδο που ο κόσμος μαστίζεται από μία πρωτοφανή πανδημία, η οποία τον τελευταίο καιρό δείχνει σημάδια έντονης αναζωπύρωσης, δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό από το να σας ευχηθώ να έχετε πάνω απ’ όλα υγεία στα σπίτια σας.

Η σκέψη μας είναι κοντά σε εκείνους που ταλαιπωρούνται από την πανδημία και στους συνανθρώπους μας που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα κατά τη χρονιά που πέρασε», επεσήμανε μιλώντας στους εργαζόμενους της Καρέλιας ο Ανδρέας Γ. Καρέλιας, ανακοινώνοντας για άλλη μια χρονιά μεγάλες παροχές:

Αυξήσεις μισθών:

 • Όλοι οι εργαζόμενοι με μισθό πάνω από EUR 2.501, θα πάρουν από 01.01.2022, στις μικτές μηνιαίες αποδοχές τους, αύξηση 4%.
 • Όλοι οι εργαζόμενοι με μισθό από EUR 2.500 και κάτω, θα πάρουν από 01.01.2022 στις μικτές μηνιαίες αποδοχές τους αύξηση €100.

Έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις

 • Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση για το εορταστικό τραπέζι ανέρχεται φέτος στα €300 καθαρά.
 • Επιπλέον, ο κάθε εργαζόμενος που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση €1.500 καθαρά.
 • Επιπλέον, οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά πέτυχαν στα παραπάνω Ιδρύματα μέσα στο 2021, θα λάβουν μία ακόμη πρόσθετη ενίσχυση €500 καθαρά.
 • Παράλληλα, η Εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2021.
 • Όλοι οι εργαζόμενοι που έχουν μισθό πάνω από €2.500 θα λάβουν μία έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.200 καθαρά.
 • Όλοι οι εργαζόμενοι που έχουν μισθό από € 1700 μέχρι € 2.499 θα λάβουν μία έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.650 καθαρά.
 • Όλοι οι εργαζόμενοι που έχουν μισθό πάνω από €1.200 μέχρι € 1.699 θα λάβουν μία έκτακτη οικονομική ενίσχυση €1.900 καθαρά.
 • Όλοι οι εργαζόμενοι που έχουν μισθό κάτω από €1.200 θα λάβουν μία έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 2.150 καθαρά.
 • Ο κάθε λαχνός της σημερινής ημέρας για τον καθένα από τους 40 τυχερούς, θα ανέλθει σε €1.000 καθαρά.

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. θα συνεχίσει το κοινωνικό της έργο με την οικονομική ενίσχυση των φορέων εκείνων που πραγματικά έχουν ανάγκη την στήριξή.

Ειδικά για φέτος, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε να ενισχύσει με το συνολικό ποσό των €850.000 τους εξής φορείς:

 • Την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας με το ποσόν των € 130.000 εκ των οποίων € 50.000 για την ολοκλήρωση της ανέγερσης του Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης στην πόλη μας.
 • Το «Χαμόγελο του Παιδιού» με το ποσόν των € 100.000.
 • Τον «Σύνδεσμο Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδος» με το ποσό των € 80.000.
 • Το Ίδρυμα Ευσταθίας Ι. Κωστοπούλου «Το Περιβόλι της Γιαγιάς» για την πολυετή συνεισφορά του προς το παιδί, με το ποσόν το ποσόν των € 70.000, προκειμένου αυτά να διατεθούν για την ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων, όπως δημιουργία βιβλιοθήκης νηπίων αλλά και για την επιμόρφωση του ανθρωπίνου δυναμικού.
 • Το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων Και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Μεσσηνίας με το ποσόν των €50.000.
 • Το Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Μεσσηνίας (ΣΥ.Φ.ΑΜΕΑ) με το ποσόν των €50.000.
 • Τα Παιδικά Χωριά SOS Καλαμάτας με το ποσόν των € 50.000.
 • Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καλαμάτας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) με το ποσόν των € 50.000.
 • Τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό Οργανισμό «Η Κιβωτός του Κόσμου» με το ποσόν των €70.000.
 • Την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ενίσχυση σε είδος αξίας €200.000.
 • Έτσι, το συνολικό ποσό που δίδεται φέτος για αυξήσεις μισθών και έκτακτες οικονομικές παροχές προς τους εργαζομένους στην Εταιρεία, αλλά και για την ενίσχυση των κοινωφελών φορέων που αναφέρονται πιο πάνω, ξεπερνά τα €4.000.000.