Άκης Σακελλαρίου: Το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Άκης Σακελλαρίου: Τις τελευταίες ημέρες ο Άκης Σακελλαρίου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου εισήχθη με βαριά πνευμονία, σύμπτωμα της νόσου των Λεγεωνάριων από την οποία προσεβλήθη.

Ο ηθοποιός είναι καλύτερα στην υγεία του και συναντήθηκε σήμερα με φίλους του που έσπευσαν να τον δουν, πληροφορούμενοι για τις θετικές εξελίξεις με την υγεία του.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο δημοσιογράφος Άκης Προβατάς, ο οποίος γράφει στη Athens Voice λίγα λόγια έπειτα από επιθυμία του Άκη Σακκελαρίου.

Το κείμενο όπως δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας:

«Ο Άκης είναι ένας από τους τρεις-τέσσερις πιο παλιούς μου φίλους. Παρότι πήγα να τον δω αυτές τις μέρες που ήταν στην εντατική και οι φίλοι μεταξύ μας είχαμε διαρκή τηλεφωνική αλληλοενημέρωση για την κατάστασή του, σήμερα πήγα και τον είδα στο δωμάτιο που τον έχουν μεταφέρει εκτός εντατικής. Και ακολουθώ την παραίνεση του φίλου μου.

«Μάκη, γράψε πέντε-δέκα σειρές εσύ από πρώτο χέρι». Αυτό μου είπε ο Άκης την ώρα που έφευγα. Όλη την ώρα ήταν εκεί ο γιος του Ορέστης και κάποια στιγμή ήρθε ο άλλος φίλος, Στέλιος Μάινας.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι κινδύνεψε η ζωή μου σοβαρά και ότι στην εντατική αυτό που συνέβη ήταν ότι κοιμόμουν συνεχόμενα δέκα μέρες» μου λέει.

«Δεν είχα συναίσθηση ούτε για ένα λεπτό, ούτε είδα όνειρα αυτές τις δέκα μέρες, είτε μου έλεγαν ότι κοιμόμουν δέκα μέρες είτε ότι κοιμόμουν δέκα λεπτά θα μου φαινόταν το ίδιο λογικό».

Είπαμε και ως κολλητοί φίλοι και πολλά άλλα, αλλά δεν γράφονται.

Υ.Γ. Μου άρεσε πάρα πολύ που ενθουσιάστηκε τόσο με το δώρο μου. Η απόδειξη ότι δεν άλλαξε καθόλου ο χαρακτήρας του μετά από αυτή την περιπέτεια».

Διαβάστε επίσης: Ρίκα Βαγιάνη: Το συγκλονιστικό post στο Facebook λίγο πριν «φύγει»

Υπενθυμίζεται ότι ο Άκης Σακελλαρίου προσβλήθηκε από το βακτήριο της legionella (λοίμωξη των λεγεωναρίων), ενώ εισήχθη στο νοσοκομείο αφού παρουσίασε υψηλό πυρετό.

Ο ηθοποιός εγκατέλειψε την παράσταση «Mamma Mia», στην οποία πρωταγωνιστεί, και κατά συνέπεια δεν ακολούθησε τον υπόλοιπο θίασο της παράστασης στην περιοδεία στην Κρήτη.

Άκης Σακελλαρίου: Το συγκινητικό μήνυμα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Οι συνάδελφοι του Άκη Σακελλαρίου από το μιούζικαλ Mamma Mia αγωνιούν, συνεχίζουν, όμως, κανονικά τις παραστάσεις και την περιοδεία τους κρατώντας χαμηλούς τόνους για την κατάσταση του ηθοποιού.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που τον αντικατέστησε και στο μιούζικαλ, ανέβασε μια φωτογραφία τους, από τον καιρό που ξεκινούσαν τις πρόβες κι έγραψε τα εξής λόγια:

«Ξεκινούσαμε πρόβες, σχεδόν 2 χρόνια πριν στο @theatroakropol !!! Σε περιμένουμε πίσω @sakellariou_akis ,σε περιμένει πίσω ο Sam Carmichael στο @mammamiagreece !!! τα δύσκολα πέρασαν «Αττίκ» μου!!!».

Διαβάστε επίσης: 

Ρίκα Βαγιάνη: Το συγκλονιστικό post στο Facebook λίγο πριν «φύγει»