Άγιος Δημήτριος: Σκότωσε την αδερφή του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης μεταξύ δύο αδερφών, μιας γυναίκας 63 ετών και ενός άνδρα 65 ετών, μέσα στη μονοκατοικία τους, στον Άγιο Δημήτριο, επί της οδού Πελοπίδα 35.

Ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Έπειτα από πρόσφατη επέμβαση καρδιάς στην οποία είχε υποβληθεί και φοβούμενος ότι θα άφηνε μόνη της στη ζωή την αδερφή του, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο μαχαίρι, το οποίο και βρέθηκε στο σημείο.

Ο ανιψιός του αυτόχειρα και αδελφοκτόνου ανησύχησε που δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα και έτσι ζήτησε από ένα γείτονα να πάει στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει.

Μόλις εκείνος μπήκε στο σπίτι, σοκαρισμένος με το θέαμα που αντίκρισε κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Στο σημείο μετέβηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, ιατροδικαστής, άντρες του Τμήματος Ασφαλείας και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, οι οποίοι και δεν άργησαν να διαπιστώσουν το λόγο της απίστευτης οικογενειακής τραγωδίας.

Ο αδελφοκτόνος και αυτόχειρας είχε αφήσει πίσω του ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ακριβώς τις πράξεις του.

«Καλύτερα να μας φάνε τα σκουλήκια πεθαμένους, παρά να μας φάνε ζωντανούς», έγραφε και ζητούσε συγνώμη για την πράξη του, αλλά δήλωνε αναγκασμένος από την κατάσταση της υγείας του.