ΑΕΚ: Κινδυνεύει με πρόστιμο από την UEFA

Ένα πανό πολιτικού περιεχομένου που ανέβηκε στην κερκίδα στο ματς με την Ντιναμό Κιέβου, αναμένεται να επιφέρει πρόστιμο από την UEFA στην ΑΕΚ.

Ορισμένες παρατηρήσεις που αναμένεται να επιφέρουν κάποιο πρόστιμο στην ΑΕΚ έχει σημειώσει ο παρατηρητής της UEFA στο ματς με την Ντιναμό Κιέβου για την φάση των «32» του Europa League.

Αρχικά, για πρώτη φορά φέτος σε ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ υπήρχαν ορισμένα βαρελάκια καπνού αλλά και κάποιες κροτίδες που έπεσαν και έχουν σημειωθεί. Πέραν αυτών, ο παρατηρητής έχει σημειώσει πανό με πολιτικό περιεχόμενο από τους οπαδούς της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, υπήρξε ένα πανό το οποίο ανέφερε «πετάξτε τους ναζί από το ποδόσφαιρο» και είχε έναν αγκυλωτό σταυρό με μια γραμμή διαγραφής. Κάτι που θεωρείται πολιτικό έμβλημα και μήνυμα από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και αναμένεται να επιφέρει τιμωρία με πρόστιμο στην ΑΕΚ.

Από όλα αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως η έκθεση του παρατηρητή δεν θα είναι τόσο επιβαρυντική και η ομάδα θα… γλιτώσει με ένα απλό πρόστιμο.

Την ίδια ώρα, από τον παρατηρητή έχουν σημειωθεί τα μηνύματα στον ηλεκτρονικό πίνακα και οι συστάσεις προς τους οπαδούς πριν το ματς, όπως και τα γρήγορα αντανακλαστικά στις ελάχιστες περιπτώσεις που υπήρχε πρόβλημα.

Τέλος, μετά το φινάλε του αγώνα, η ομοσπονδία έδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Ένωσης για τη συνεργασία αυτές τις τρεις μέρες, για την οργάνωση του ματς και την εικόνα του ΟΑΚΑ, και μάλιστα με πολύ θερμά λόγια.