2020, Διάσημοι και Μύκονος

Η Μύκονος αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό για Έλληνες και ξένους Celebrities. Το νησί των Ανέμων γνωρίζει κάθε καλοκαίρι την αποθέωση από διάσημους επισκέπτες που το επισκέπτονται για λίγες ημέρες χαλάρωσης. Φωτογραφίες, βίντεο και πολλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύουν περίτρανα πως η Mykonos δεν θα μπορούσε να λείπει από την καλοκαιρινή ατζέντα όλων όσων έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν σε τέτοιου είδους κοσμοπολίτικες διακοπές.

Αν κάποιος ωστόσο επισκεπτόταν αυτή την περίοδο τη Μύκονο σίγουρα θα είχε σχηματίσει μία εντελώς διαφορετική άποψη για το πανέμορφο αυτό νησί. Ο μικρός αριθμός τουριστών, τα άδεια μαγαζιά και η μικρή προσέλευση του κόσμου στις κοσμοπολίτικες παραλίες του δείχνουν περίτρανα πως το καλοκαίρι που διανύουμε θα είναι σίγουρα διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Η Πανδημία του Κορονοϊού έχει δράσει αδιαμφισβήτητα την τουριστική κίνηση του νησιού που προσπαθεί να επιστρέψει μετά από καιρό σε μία μορφή κανονικότητας.

Τα περιοριστικά μέτρα λόγω καραντίνας έχουν αρχίσει να μειώνονται σταδιακά και οι τουρίστες δειλά δειλά αρχίζουν να επισκέπτονται το κυκλαδίτικο νησί. Οι Celebrities επιστρέφουν στα αγαπημένα τους μέρη χαρίζοντας μοναδικές ευκαιρίες στους αμέτρητους παπαράτσι που καραδοκούν για ένα καυτό κλικ του δημοσιογραφικού τους φακού. Η ώρα για ξεφάντωμα στα δημοφιλή μπαράκια του νησιού σε συνδυασμό με τις βουτιές στα καταγάλανα νερά της θάλασσας έφτασε για τις εκατοντάδες διάσημες προσωπικότητες που αναμένονται το φετινό καλοκαίρι στη Μύκονο. Μπορεί η τουριστική περίοδος να συρρικνώθηκε λόγω Κορονοϊού ωστόσο η επιθυμία του κόσμου να περπατήσει τα σοκάκια του νησιού είναι μεγάλη και φυσικά φέρνει ανακούφιση στους επιχειρηματίες της περιοχής.

Οι πρώτες αφίξεις διάσημων προσώπων στη Μύκονο είναι γεγονός για το φετινό καλοκαίρι αν και χρειάστηκε να πατήσουμε Ιούλιο για να γίνει το αυτονόητο. Μοντέλα, αθλητές παγκοσμίου κλάσης και φυσικά celebrities από τον χώρο της Show Biz έφτασαν στο νησί των ανέμων το τελευταίο διάστημα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η παρουσία των Αντριάνα Λίμα και Ιζαμπέλ Γκουλάρτ στα στενά σοκάκια της Μυκόνου ήταν αρκετή για να πάρουν φωτιά οι κάμερες. Τα διάσημα μοντέλα αποθανατίστηκαν από το φακό σε ανέμελες στιγμές χαλάρωσης με αγαπημένα τους πρόσωπα. Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ συνοδευόταν από τον εξίσου διάσημο σύζυγό της, Κέβιν Τραπ τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν ενώ η Αντριάνα Λίμα πέρασε 4 ημέρες στο νησί των ανέμων απολαμβάνοντας τις διακοπές της.

Διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί όμως και για Έλληνες Celebrities. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης συνοδευόμενος από την γυναίκα του Ιωάννα Λίλη και τα παιδιά τους κατάφεραν να απολαύσουν μερικές ημέρες στο κυκλαδίτικο νησί που παραδοσιακά επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι. Ο φακός τους συνέλαβε σε στιγμές χαλάρωσης στα Ματογιάννια με την Ιωάννα Λίλη να ξεχωρίζει με την λαμπερή της παρουσία. Βόλτα στο νησί και για την Ιλιάνα Παπαγεωργίου. Το νεαρό μοντέλο και μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM, αποφάσισε να πάρει ανάσες ξεκούρασης πριν ξεκινήσει τη νέα της εκπομπή στον Alpha. Συνοδευόμενη από φιλικό πρόσωπο έδωσε το δικό της στίγμα στα σοκάκια της Μυκόνου αποτελώντας πόλο έλξης για τους υπόλοιπους τουρίστες.

Η τουριστική περίοδος μπορεί να άργησε να ξεκινήσει στα ελληνικά νησιά φέτος όμως αναμένεται να κορυφωθεί το επόμενο διάστημα. Η Μύκονος αποτελεί αιχμή του δόρατος για τον ελληνικό τουρισμό και σίγουρα περιμένουμε την έλευση εκατοντάδων διάσημων προσώπων στο νησί. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα αποθεώσουν για ακόμα μία φορά τον ξέφρενο τρόπο διασκέδασης στο νησί των ανέμων αν και τα περιοριστικά μέτρα φέτος λόγω Κορονοϊού θα πρέπει να τηρηθούν με θρησκευτική ευλάβεια προκειμένου να αποφευχθεί ένα τοπικό lockdown στο μέλλον.